ICE Bónusz Ajánlatok

Az online szerencsejátékok kedvelői, amikor új kaszinóoldalt keresnek, számos kritériumot figyelembe vesznek a szóba jöhető platformok rangsorolása során. Az alábbiakban az ICE bonus ajánlatait fogjuk részletekbe menően áttekinteni. Ha bónuszvadász vagy, mindenképp olvass tovább.

450 000 FT + 270 INGYEN PÖRGETÉS🎁

Ice Casino Intro

Bónuszok

Az üdvözlő bónuszcsomag egy olyan promóciós elem, amelynek terén talán a legkiélezettebb a verseny a különböző online kaszinók között. Míg korábban elegendő volt, ha egy kaszinó kínál egy minimális bónuszt, vagy néhány ingyenes pörgetést, mára ez megváltozott

Big Bass Bonanza Slot Játék

120% Bónusz 90.000 Ft-ig + 120 IP

Ezért cserébe 120% bónuszt kapnak 90.000 forintig, illetve 120 ingyenes pörgetést, amit a Pragmatic Play Big Bass!

Starburst Slot Játék

125% Bónusz + 50 IP

2.500 forint és 14.999 forint között van, a bónusz az összeg 125%-ának felel meg. Amennyiben 15.000 forint feletti összeget fizetsz be, 200%-os bónusz jár, illetve 100 ingyenes.

Icehu.hu Játék

100% Bónusz 60.000 Ft-ig + 25 IP

A harmadik befizetésnél 100% bónusz vár rád 60.000 forintig és 25 ingyenes pörgetés a Pragmatic Play által fejlesztett Wolf Gold játékban.

Icehu.hu Játék

110% Bónusz + 25 IP

A negyedik befizetés esetén legalább 2.500 forint befizetése 110% bónuszra jogosít fel, valamint kapsz 25 ingyenes pörgetést a Spinomenal Book Of Rebirth nevet viselő játékában.

Bónusz ajándékok

Hétről hétre indulnak új online kaszinók, amelyek mind új ügyfeleket szeretnének szerezni. Ezért az üdvözlő bónuszok is egyre kecsegtetőbbek és egyre bőségesebbek, hiszen ez is a piaci verseny egyik eleme lett. Ma már inkább gyakorlat, mint kivétel, hogy a kaszinók többféle üdvözlő bónuszt kínálnak. 

Ez a verseny pedig a játékosok számára különösen előnyös, hiszen így jobbnál jobb ajánlatok közül tudnak válogatni. 2024-ban szinte biztosra vehető, hogy az a kaszinó, amelyik nem veszi eléggé komolyan a promóciós tevékenységnek ezt a részét, az le fog maradni.

Az ICE Bónusz vizsgálata alapján elmondhatjuk, ez a kaszinó tökéletesen ráérzett a játékosok igényeire és egy olyan üdvözlő bónuszcsomagot állított össze, amellyel kevés online kaszinó tudna versenyre kelni. Az ICE Bónusz keretében ugyanis az újonnan regisztráló játékosok a befizetett összegtől függően akár 450.000 forint értékben juthatnak bónuszhoz, mellé pedig 270 ingyenes pörgetést szerezhetnek.

Ebben pedig az a nagyszerű, hogy ezeket a jutalmakat a négy első befizetés során szerezhetik meg, amelyeknek különbözők a feltételei és a csomagok is eltérnek egymástól. Nézzük, hogyan is oszlanak meg a jutalmak az egyes befizetések során. 

A bónusz igénylésének feltételei

Mint láthattad, az ICE bónusz nagyszerű jutalmakat kínál, ezek igénylésével igazán csúcsra járatott kaszinóélmény vár már az első négy alkalommal. Azt azonban fontos tudnod, hogy a bónusz igénylésének vannak bizonyos feltételei, amelyeknek eleget kell tenned. Ezeket az adott bónusz alatt találod meg. Fontos, hogy alaposan olvasd át és tartsd be őket, hogy biztosan ne maradj le róluk.

Az üdvözlő bónuszcsomaggal kapcsolatos legfontosabb alapfeltétel, hogy azt kizárólag az újonnan regisztráló játékosok igényelhetik, akik korábban még nem játszottak az ICE oldalán. A legfontosabb feltételek emellett a következők:

  • Az üdvözlő bónusz igényléséhez fióknyitás kötelező
  • A bónusz nem igényelhető a korlátozás alá eső országokból
  • Egy játékos, háztartás, IP-cím, digitális eszköz csak egyszer igényelheti a bónuszt. Amennyiben ilyen jellegű gyanú merül fel, a kaszinó visszavonhatja az ajánlatot
  • A bónuszjogosultáshoz be kell fizetned legalább az előírt minimális összeget
  • A kifizetés előfeltétele, hogy teljesítsd a tétrakási követelményeket, ami a bónusz esetében annak 40-szerese, az ingyenes pörgetéseknél pedig a 35-szöröse.

ICE Bónuszkód

Vannak olyan online kaszinók, ahol az egyes ajánlatok igénylése bónusz kód megadásához kötött. Az ICE esetében ez nem így van, az üdvözlő bónusz igényléséhez nem kell mást tenned, mint fiókot nyitni és befizetni az előírt összeget. Ekkor a promóció automatikusan aktiválódik. Tehát jelenleg nincs szükség semmilyen ICE promóciós kódra. 

VIP hűségprogram

VIP Sztárok

Amint azt már említettük, a kaszinók számára nem elég, ha az új játékosokat csábító ajánlatokat kínálnak, legalább ilyen fontos az is, hogy a játékosokat megtartsák. Ennel egyik módja, hogy folyamatos, hetente megújuló, vagy alkalmi promóciókat kínálnak, amiről a következő részben lesz szó.

A másik vonzó lehetőség, ha a rendszeres és gyakran befizető játékosokat külön jutalmakkal, exkluzív ajánlatokkal várják. Erre szolgálnak a VIP hűségprogramok. Az ICE is rendelkezik egy nagyszerű hűségprogrammal, amelynek keretében a leghűségesebb játékosokat kedvezőbb átváltási árfolyamok, születésnapi ajánlat, újratöltési bónusz és pénzvisszatérítés várja. 

VIP szintek

Minden befizetett 3.000 forintért egy hűségpontot kapsz. A pontok segítségével pedig feljebb juthatsz a VIP ranglétrán. A kedvezményeket és a szinteket az alábbi táblázat mutatja:

SzintStátusPontszámÁrfolyamÚjratöltési bónuszCashback
1-9Kezdő0
10-19Amatőr5001:110%3%
20-29Specialista15001:120%3%
30-39Szakértő10.0001:130%5%
40-49Profi20.0001:140%5%
50-59VIP Bronz50.0001:150%7%
60-69VIP Ezüst100.0001:160%7%
70-79VIP Arany200.0001:170%9%
80-89VIP Platina500.0001:280%9%
90-99VIP Gyémánt1.000.0001:390%12%

Heti promóciók

Ahogy már jeleztük, a hűségprogram mellett a másik ICE bonus lehetőség, ami nem az újoncoknak, hanem a rendszeres, visszatérő játékosoknak szól, azok a heti promóciók. Ezek olyan ICE bónusz ajánlatok, amelyek keretében pénzisszatérítésre, bónusz jutalomra lehetsz jogosult, illetve versenyeken vehetsz részt, amelyeken értékes nyeremények várnak rád.

Jelenleg számos heti promóciós ajánlat található az ICE oldalán, az alábbiakban ezeket fogjuk bemutatni.

Hogyan igényelhetem az ICE heti bónuszt?

Siess! A bónusz korlátozott ideig elérhető!
450 000 FT + 270 ingyen pörgetés
Játssz most

Van még egy nagyszerű állandó promóció, ez a heti bónuszajánlat. Regisztrálj és játssz az ICE és szerezz jogosultságot a Heti bónuszra, amelynek az összege akár 60.000 forint is lehet. Az igénylés menete a következő:

  1. Játssz rendszeresen és érd el a hűségprogram 10. szintjét. 
  2. Aktiváld a bónuszt minden hét csütörtökén vagy péntekén.
  3. Fizess be legalább 3.000 forintot, a bónuszt a kaszinó automatikusan jóváírja.

A heti bónusz esetében a tétrakási követelmény 40-szeres, a bónusz összege pedig 10% és 90% között van, a hűségprogramban elfoglat pozíciódtól függően.

Heti pénzvisszatérítés

Ennek a promóciónak a keretében a játékosok visszakaphatják az előző hét során elköltött pénz egy részét. A pénzvisszatérítés maximális értéke 600.000 forint, az így kapott összegre pedig 5-szörös tétrakási követelmény érvényes, aminek a teljesítésére öt napod van. A pénzvisszatérítés mértéke függ a játékos VIP-szintjétől. A szinttől függően 3% és 12% közötti összeget kaphatsz vissza.

ICE Befizetés nélküli bónusz

A befizetés nélküli bónusz az online szerencsejáték-oldalak legvonzóbb ajánlatának számít, hiszen, ahogy azt a neve is mondja, ennek a bónusznak az igénylése úgy történik, hogy nem kell semmilyen összeget befizetned. Mindössze annyi a teendőd, hogy igényled a bónuszt és már élvezheted is a játékokat

Ami az ICE befizetés nélküli bónuszt illeti, a kaszinó oldalán jelenleg nem található ilyen ajánlat, ellenben van egy rendkívül bőséges üdvözlő bónusz. Ha mégis ráakadsz valahol egy befizetés nélküli bónuszra, azt javasoljuk, hogy arra csapj le azonnal.

Különleges bónuszok és ajánlatok

Mint az eddigiek alapján már meggyőződhettél róla, az ICE bonus ajánlatainak köszönhetően nem csak új játékosként, de állandó ügyfélként is számos kedvezmény és remek szórakozási lehetőség vár rád ebben a kaszinóban, köszönhetően a folyamatos promócióknak és az egyéb ajánlatoknak.

Ezzel azonban még mindig nem értünk az ajánlatok végére. Az ICE ugyanis számos különlegességet is ígért, olyasmit, amit más szerencsejáték-oldalakon nem fogsz megtalálni. Ezek között vannak a heti versenyek. Vegyél részt az aktuális heti bajnokságon, játssz a kijelölt játékokkal és nagyszerű nyereményekkel gazdagodhatsz. 

Értékelésünk írásakor részt vehetsz például az Endorphina című versenybenl. Ennek keretében, ha a játékosok a kiválasztott játékokkal játszanak, minden elköltött 300 forint után egy pontot kapnak és az összegyűjtött pontokkal haladhatnak felfelé a ranglistán. Az első helyezett 750.000 forintot nyerhet, szóval érdemes beszállni.

Szerencsekerék

Ha az ICE regisztrált játékosa vagy, pörgesd meg a szerencsekereket és nyerj. A keréken nyerhetsz újrapörgetést, száz, vagy kétszáz pontot, de pénznyeremények is vannak, mégpedig 1.200 forint, 2.250 forint és 4.500 forint értékben. A hűségprogram különböző szintjein különböző szorzók és nyeremények várnak rád.

Gyakran ismételt kérdések

Van-e az ICE üdvözlő bónuszcsomagja? +

Az ICE üdvözlő bónuszcsomagja keretében az első négy befizetés alkalmával 450.000 forintot és 270 ingyenes pörgetést szerezhetsz.

Milyen feltétekkel igényelhető az ICE bónusz? +

Az üdvözlő bónuszt az újonnan regisztráló játékosok igényelhetik, egy alkalommal.

Milyen tétrakási követelmények érvényesek? +

Az ICE bonus esetében a tétrakási követelmény 40-szeres, az ingyenes pörgetéseknél 35-szörös.

Van-e az ICE hűségprogramja? +

Igen, a kaszinó rendelkezik egy VIP programmal, amelynek 10 szintje van és számos kedvezményt biztosít.

450 000 FT + 270 ingyen pörgetés

Játssz most